Зарибиха „Пясъчник” с бели рибки

Зарибиха „Пясъчник” с бели рибки


7000 бели рибки вече си имат нов дом във водите на язовир „Пясъчник”. Зарибяването с тях беше извършено от доброволците от Фронта за борба с бракониерите, а в акцията се включиха и техни приятели от Carp Team LAPA LAPA и симпатизанти. Малките сулки бяха докарани на водоема в отлична кондиция, след това колегите ги разселиха с лодки.
Зарибяването е само поредният епизод от превръщането на „Пясъчник” в място за качествен и хубав риболов, а не във водоем за хрантутене на бракониери и всякакви други негодници. В деня на акцията на язовира имаше десетки палаткови лагери, а стотици колеги замятаха въдици във водата и прекарваха чудесно времето си.
От Фронта съобщиха, че ще има още зарибявания. В същото време продължават нощните акции за излавяне на бракониерите и мрежите им.

 

 

 

 

 

 

 

08.06.2015

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още