Нов удар по бракониерите по Марица!

Нов удар по бракониерите по Марица!

Нарушителите на риболова по река Марица в района на Пловдив са били ударени здраво от Фронта за борба с бракониерите тези дни. Фронтът, който представлява обединено звено между инспекторите на ИАРА и доброволци от въдицарите, първо е провел едноседмично тайно наблюдение на района. След като получили точна информация къде се пускат мрежите, нашите хора са атакували реката и от двата бряга, за да не могат да избягат. Една лодка и два чувала мрежи са били конфискувани, а бонусът за бракониерите е цяла купчина актове, които ще трябва да плащат. Горските в Плодивско също се включили успешно в битката с гадовете по-рано миналата седмица. Първо са спипали бракониерска риба – сом около 20 кила и див шаран от 7 кила. Уловът бил удрян с ток. След засада е била пресрещната и лодката с двамата токаджии. Наглеците обаче успели да изхвърлят зад борда устройството, с което бият рибите, както и един чувал незаконен улов. Единият от тях бил заловен, но другият се оказал ловък и успял да се изплъзне. Фронтът за борба с бракониерите се е заканил да го сгащи съвсем скоро.

 

 

 

21.08.2014

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

  • 0
  • 0

asusg750

преди 20 седмици

В Харманли на река Марица Токаджиите са горски, и заедно с ЯРА си споделят пая, а ние плащаме билети и не хващаме нищо

  • 2
  • 0

brendo

преди 318 седмици

Хванете си размърдайте гъзовете и вие бе,стига само сте ревали!!! Няма само ние да ходим !Само да мрънка знае българина,съберете една бригада и ги почвайте !!

  • 1
  • 1

риболовец

преди 318 седмици

в Харманлийско са най-големите бракониери на р.Марица всяка вечер по няколко лодки токаджий,мрежари обаче никой нищо не прави до сега няма нито 1 заловен бракониер тук.

  • 1
  • 0

randi ram

преди 318 седмици

Атака, Франта да ги мачка, че по пловдивско зад всяка трънка се крие по един потенциален бракониер......

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още