„Наглите” на „Пясъчник”!

„Наглите” на „Пясъчник”!

Край няма бракониерската наглост на язовир „Пясъчник”. Снощи Фронтът за борба с бракониерите е направил поредния си удар на язовира. При внезапна проверка инспекторите на ИАРА и доброволческата група са спипали 400 метра мрежи. Престъпните пособия били пълни с костур, шаранчета и дребна сулка. Тази сутрин обаче гадовете са продължили да изгребват язовира. Бдителни спинингисти обаче ги закачили с въдиците си и веднага са извикали инспекторите.

 

21.08.2014

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

  • 5
  • 0

Kofeto

преди 318 седмици

ЗАТВОР !!!!

  • 7
  • 0

Sashe

преди 318 седмици

Браво на момчетата и на ИАРА- Пловдив! Показват, че работят неуморно ден след ден и резултатите са налице!! Все някога ще дойде края на бракониерската напаст, важното е да не се отказвате, а и други риболовци като нас, да се включат и помагат. Браво момчета! Браво и на ИАРА - Пловдив!! Само така бой и без отказване!!

  • 8
  • 0

чичоВичо

преди 318 седмици

За пореден път се убеждавам,че докато не се налагат по строги санкции от рода на затвор и преди това бой на мястото на залавяне,ще си е все същото''кучетата си лаят,кервана си върви''.И колегите заслужават само хубави думи за това което се опитват да правят със средствата и техниката с които располагат.

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още