Борба с бракониерите

Мрежи на „Тича“ и „Самораново“

Мрежи на „Тича“ и „Самораново“

Инспектори от отдел “Рибарство и контрол” на ИАРА Шумен са извършили проверка по суша и вода на язовир „Тича“. В района на залива на с.Сушина е заловен нарушител в момент на вадене на мрежа от язовира. На лицето с инициали Х.С.Х. от с.Сушина е съставен акт за нерегламентиран риболов. От него е конфискувана мрежа с дължина 60 метра и размер на окото 50 мм. Уловената 2,5 кг. риба – каракуда и платика е иззета и в последствие дарена. При продължилата проверка в района на „Ивановски ръкав“, контролните органи са намерили още 2 бр. бракониерски мрежи с обща дължина 160 метра в работно положение. Те са иззети, а уловената около 5 кг. риба е върната обратно във водата.Съставен е констативен протокол срещу неизвестен нарушител.

По сигнал, инспектори от отдел “Рибарство и контрол” на ИАРА Кюстендил са извършили проверка на язовир „Самораново“, в землището на   с. Самораново, община Дупница. Открита и извадена от водата е 40 метра хрилна мрежа. Уловената 3,500 кг. риба /3 кг. сребриста каракуда  и 0,500 кг. червеноперка/  е върната обратно във водоема. Съставен е констативен протокол срещу неизвестен извършител.

17.12.2013

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

  • 16
  • 0

markoff

преди 333 седмици

Митко,мърша си и ти,и другите ти "колеги"-бракониери.Такива като вас трябва да ги стрелят.Заради гадове като вас не остана риба по реки и язовири.Затова при съпротива директно трябва да ви гърмят...А ако не се съпротивлявате като ви хванат-затвор и конфискация на пари,кола и жилище...В панделата ще ви оправят и половия живот.

  • 2
  • 15

митко

преди 355 седмици

колеги как може да се давате на тези лизачи отИАРРА бийте ги бе само бой ги оправя тези лъжци и подмазвачи

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още