Борба с бракониерите

ИАРА иззе 250 метра бракониерски мрежи

ИАРА иззе 250 метра бракониерски мрежи

Иззети са общо 250 метра бракониерски мрежи от язовири при проверки на инспектори на ИАРА Плевен и Габрово.

Инспектори от отдел „Рибарство и контрол“ на ИАРА  Плевен са извършили нощна проверка по вода на язовир „Милин кладенец“.  Открити и извадени от водата са 2 бр. бракониерски мрежи с обща дължина 200 метра и размер на окото 50 мм. Уловената в тях около 10 кг. риба /каракуда/ е освободена и върната обратно в язовира. Мрежите са иззети и е съставен констативен протокол срещу неизвестен извършител.

Инспектори от отдел “Рибарство и контрол” на ИАРА Габрово са извършили нощна проверка по вода  на язовир „Александър Стамболийски“. В залива на местността “Мъгъра” е открита заложена бракониерска мрежа с приблизителна дължина 50 метра. Мрежата е иззета и е съставен протокол срещу неизвестен нарушител. Уловената близо 15 кг риба е върната обратно във водата.

16.11.2013

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

  • 0
  • 0

M07

преди 292 седмици

За начало може да се определи дата и да се направи един мълчалив протест /като риби пред безгрижието на властващите/ пред Президентството и после пред ИАРА, а колегите от провинцията пред регионалните ИАРА. Може всеки да носи по един празен живарник. Трябва и предварително да съставим списък с исканията ,а не като тези партиини протести дето докарват хората с автобуси и като ги питат за какво са дошли и те да вдига рамене. Трябва да застанем зад 5 искания, но да ги отстояваме !!!

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още