Честита глоба на веца убиец!

Честита глоба на веца убиец!

Вецът убиец на пъстърви по река Джерман вече е с констативен протокол за глоба! По сигнал на наш читател преди Нова година подадохме жалба до МОСВ и Басейнова дирекция – Благоевград. Шефът на дирекцията инж. Чавдар Моллов ни информира официално днес, че на 2 януари техните хора са извършили проверка на съоръжението. Установено е било, че през рибния проход върви едва 16 литра вода в секунда при 60 литра минимална норма. Съставили са им протокол и сега ще ги ударят с глоба. Поздравяваме екипа на Басейнова дирекция за светкавичната реакция. Междувременно научихме и кой управлява веца. Това е руснакът Алексей Мелханов, който държеше хотели в региона. Ще продължим да ви държим в течение за тези и други подобни безобразия, които се вършат по реките.

06.01.2014

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

  • 2
  • 0

Анонимен

преди 351 седмици

Браво! Аз допускам, че водата в рибния канал е била и още по-малко от 16л. в мин. или никаква в определени моменти в този рибен канал. И това пресъхване се случва в размножителния период на пъстървата, при което се предполага, че щетите ще са още по-големи!

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още