Атака със самолет по браковците на „Пясъчник”! (ВИДЕО)

Атака със самолет по браковците на „Пясъчник”! (ВИДЕО)

Фронтът за изтребване на бракониерите на язовир „Пясъчник” пожъна победната си голяма победа срещу гадовете с мрежите. Снощи, след използване на специален разузнавателен самолет, обединената група от инспектори на ИАРА и риболовци е ударила здраво по мародерите. Нашите хора отначало са пуснали хеликоптера с разузнавателна мисия, и от заснетото от камерата са се ориентирали къде са мрежарите. По тъмна доба по-късно са ги спипали. Оказало се, че бракониерските пособия се залагат от рибари, които са на бивак на язовира и през деня хвърлят въдици. Нощем пък опъвали по някоя мрежичка. Снощи обаче колегите са заловили две мрежи, две чепарета и два „телевизора”, всичко това заложено от пет рибарски лагера. Написани са и актове със солени глоби. Проверките по суша, въздух и вода ще продължават до пълното изчистване на всички боклуци от „Пясъчник”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11.07.2014

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

  • 12
  • 0

jikto

преди 324 седмици

Това е масово явление - през деня въдици нощно време мрежи от лагерите край водоемите!Единственното решение на проблема е криминализиране на продажбата на мрежи забрана със закон и глоби до девето коляно да плаща нарушителят!

  • 12
  • 0

Schulza

преди 324 седмици

Бой по бракониерската гад!!!!!!

  • 9
  • 0

kriskobeibe

преди 324 седмици

Браво, до крак да се изтребят Държавата няма да се оправи, нека поне водоемите да си оправим.

  • 10
  • 0

Ицо

преди 324 седмици

Респект! В новото време е така - който владее небето, печели войната. Ама ако "птичката" имаше и малко НУРС-ове, щеше да е още по-хубаво!

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още