КЪДЕ КЪЛВЕ

снимка: photo-forum.net

Тънък риболов на Панчарево

Тънък риболов на Панчарево

Тънък и фин риболов само за майстори върви в момента на езерото в Панчарево. Това съобщи нашият информатор Братан Уклея от мястото на събитието. Риби се ловят предимно на Бъбрека от шосето, по което фучат автомобили, рейсове и камиони на метър от рибарите. Въпреки това има достатъчно мераклии. Кълве бабушка, уклей и костур. Ловят ги на плувка, с много тънки влакна и малки куки.

21.03.2016

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

  • 1
  • 1

batzeto

преди 226 седмици

Напълно вярно е всичко казано от колегата Surveyor.

  • 4
  • 1

Surveyor

преди 227 седмици

Срамна работа, рибетата дето ги вадят са между 5 и 8 см, при допустими от закона минимални размери 15 см за уклей. На това тънък риболов ли му се казва. та рибите дето използвам за стръв са по големи. Гледах ги в събота и се чудя няма ли кой да ги провери и санкционира за размера на рибетата. А и ги събират в кофи без вода, без живарник - хващат и прибират всичко. Срамота.

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още