КЪДЕ КЪЛВЕ

Простотия и риби на „Копринка”

Простотия и риби на „Копринка”

Нечувана простотия, но и добър риболов се вихри тези дни на язовир „Копринка”, докладваха казанлъчани. На водоема в момента било фрашкано с народ, бръмчат моторници и джетове, пълно е с пияндури, отвсякъде ехти чалга. Въпреки това на водоема се прави хубав риболов, стига да имате нерви да изтраете чалгарите или да си намерите някое по-спокойно място в по-рядко посещаваните зони на водоема. На плувка в момента се ловят шарани около кило и канче и едра бабушка, като се използва комбинирана схема за лов със стръв царевица и захранване със зърна от същата култура. На земен червей и на рибе излизат прилични костури. На спининг от брега се лови щука, а понякога взимат и сомчета! От лодка излиза бяла риба и сом, казват още колегите от Казанлък.

19.08.2013

Коментари

Име

Коментар

оставащи символа

Моля въведете следния текст, за да изпратите Вашия коментар.

  • 3
  • 0

Митко

преди 243 седмици

Наистина е голяма селяния и кънти чалга на всякъде :) Но може да се направи добър риболов.Излизат шаранчета по кило които ги прибират в живарниците :( Отчайващо положение.Ако продължавате така догодина само чалга ще слушате на Копринка и ще се питате къде е рибата.

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още