Риболовни приключения в Гърция

Риболовни приключения в Гърция

Риболовни приключения в Гърция

Ние предлагаме страхотни преживявания за истинските фенове на морския риболов. С нас ще се насладите на несравнимото удоволствие от спининговия риболов от лодка в открито море. Борбата с дивите риби не може да бъде описана, ако не сте я усетили лично. Богатото биоразнообразие на морски хищници (лаврак, синегрида, дорадо, лефер, маятико, баракуда, риба тон, сафрид, меланура) ви гарантира ярки емоции, които ще оставят незабравими спомен и ще искате да се връщате към тях отново и отново.
Ако предпочитате риболова на тролинг, ще бъдете удобно настанени в лодката и ще дебнете внезапния рязък удар, докато се наслаждавате на прекрасната природа и неописуемите силуети на брега - Родопите, Тасос и Самотраки. Ако пък решите просто да почивате и да усетите вятъра в косите, докато се носите по вълните, можем да разгледаме Тасос от морето.
Любителите на добрата кухня също ще останат очаровани. Не пропускайте възможността да се насладите на улова си веднага, приготвен от майстор готвачите по крайбрежието. В случай, че половинката ви не си пада по риболова, само вземете фотоапарата със себе си я зарадвайте с уникалния шанс да заснемете цели ята розово фламинго, огромни пеликани, лебеди и други редки птици или пък я оставете да релаксира на близкия плаж. Красивите пристанищни кадри и уникалните изгреви и залези също не са за подценяване. Елате и се уверете сами!

Услуги :

- Риболов

- Туристически разходки

- Свободно гмуркане

 

ВИДОВЕ РИБОЛОВ:
- Риболов на тролинг
- Риболов на спининг
- Риболов на джигинг
- Риболов на дъно
- Риболов на калмари и октоподи
- Нощен риболов

 

Цени:

НАЕМ НА ЯХТА

€120 на ден + изразходваното гориво
  • Наем на яхтата
  • Шкипер (капитан)
  • Пристанищни такси
  • Почистване на лодката
  • Капацитет: 5 пасажера + капитан

 

НАЕМ НА РИБАРСКА ЛОДКА БЕЗ КАПИТАН

€50 на ден + изразходваното гориво

  • Наем на лодката
  • Пристанищни такси
  • Почистване на лодката
  • Сонар и стойки за тролинг
  • Капацитет: 4 пасажера

НАСТАНЯВАНЕ В НАШАТА КЪЩА ЗА ГОСТИ

 

На своите клиенти Greece Fishing предлага настаняване в наша собствена къща за гости, в която може да ползвате три отделни двойни стаи на цена от 10 евро на човек.

 

 

Контакти:

e-mail: [email protected]

www.greecefishing.bg

Tel: +359 886 738 281

 

01.06.2015

Седмичен бюлетин

Абонирайте се за новини и промоции

Намерете ни в FACEBOOK

Интервю

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Над 100 000 евро плуват в Дунав

Австрийската полиция работи по необикновен случай. Служителите на реда се опитват да установят как над 100 000 евро в банкноти от по 100 и 500 евро са се озовали в р. Дунав, предаде "Ройтерс". До момента разследването няма информация за извършено в областта на В... още